Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura'da Kızılay'a Kan Bağışı (Foto)

1373. yılında mateme gelen Huseyn aşıkları, "Kan ver, hayat kurtar" kampanyasına her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım gösterdi. 

25 Kasım 2012
Aşura'da Kızılay'a Kan Bağışı (Foto)

Her yıl dünyaca örnek bir aşura matem töreninin sergilendiği İstanbul Halkalı Aşura Matem Merasimi bu yıl da dünyaya örnek oldu. Vefa timsali olan bu törende Huseyn aşıkları Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün çağrısıyla bu yıl da kanlarını Kızılay'a bağışladı.

"Kan ver hayat kurtar" sloganıyla insanlar Kızılay çadırları önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ünitelerce kan bağışı yapılan kampanyaya kadın erkek,yaşlı genç katılarak yardımda bulundu.

Filistinlilerin İsrail'e karşı zaferini tebrik eden Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, bu yıl bağışlanan kanların Filistinli kardeşlerimize gönderileceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.