Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Romney'den İlginç Gaf

Amerikan başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi adayı Mitt Romney, İran ve Suriye konusunda herkesi şoke eden bir gafa imza attı. 

24 Ekim 2012
Romney'den İlginç Gaf

İngiliz Guardian gazetesinin haberine göre Amerikan başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi Parti Adayı Mitt Romney, dün gece katıldığı bir programda İran ve Suriye konusunda herkesi şoke eden bir gafa imza attı.

Obama yönetimini Suriye konusunda pasif kalmakla suçlayan Mitt Romney, Suriye’nin Amerika açısından bir fırsat olduğunu ve Amerika’nın Suriye’deki isyancıları silahlandırması gerektiğini belirtti.

Suriye’nin İran’ın tek Arap müttefiki olduğunu belirten Mitt Romney, Suriye ile İran arasında deniz bağlantısı bulunduğunu söyledi.

Geçtiğimiz nisan ayında Türkiye’ye gelerek Suriyeli muhaliflerle ve silahlı grupların liderleriyle görüşen Cumhuriyetçi senatörlerden John McCain ile Joe Lieberman’ın Washington’da Obama yönetimini Suriye’ye karşı ahlaki sorumluluklarını yerine getirmemekle suçlamasının ardından Mitt Romney de başkan seçilmesi durumunda Suriyeli muhalifleri Türkiye üzerinden silahlandırmayı vaat etmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.