Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail'e Daha Güçlü Misilleme Gelecek

Saldırılara her zaman karşılık vermeye hazır olduklarını belirten El-Kassam: "İşgalcinin saldırıları sürdürmesi daha güçlü misilleme getirecek." dedi 

11 Ekim 2012
İsrail'e Daha Güçlü Misilleme Gelecek

İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı Şehit İzzeddin El-Kassam Tugayları, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ni hedef alan saldırılarına direniş güçlerinin her zaman anında karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları sözcüsü Ebu Ubeyde, Pazartesi günü El-Kassam Tugayları'na ait internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, direniş güçlerinin dün sabah işgal rejimini bombalamasının Siyonist işgal yönetimine asılsız gerekçelerle tek taraflı bir denklem oluşmasına müsaade etmeyeceği mesajı olduğunu bildirdi.

İzzeddin El-Kassam Tugayları ve Kudüs Müfrezeleri tarafından birlikte gerçekleştirilen misillemenin işgalciye karşı mücadelede direniş grupları arasındaki üst düzey işbirliği ve koordinasyonu gösterdiğini ifade eden Ebu Ubeyde, Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ni hedef alan saldırılarının devam etmesi halinde daha güçlü ve kapsamlı misillemede bulunacaklarını belirtti.

Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi'ni hedef alan ve sivillerin yaralandığı saldırılarına misilleme olarak İzzeddin El-Kassam Tugayları ve Kudüs Müfrezeleri dün sabah işgal hedeflerine füze atmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.