Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Türkiye Ziyareti Öncesi Tehdit

ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton Suriye konusunu görüşmek için yarın Ankara'ya gelirken, Washington Suriye'ye ve Esad yönetimiyle bağlantısı olan kesimlere karşı yeni yaptırım kararları alacaklarını açıkladı. 

10 Ağustos 2012
Türkiye Ziyareti Öncesi Tehdit

Afrika turunda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Suriye'deki krizin boyutunu artırmak amacıyla yarın Ankara'ya geliyor.

Ankara ziyareti öncesi, Clinton'a Afrika ziyaretinde eşlik eden ABD'li üst düzey bir yetkili, Suriye'ye ve Esad yönetimiyle bağlantısı olan kesimlere karşı yeni yaptırım kararları alacaklarını söyledi.

Gana'da açıklama yapan ABD'li üst düzey yetkili, "Kendi halkına zulüm eden Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ve Suriye hükümetine destek verenlere karşı yeni yaptırım kararları alacağız" dedi.

İngilizlerden Suriye atağı

Fransa'nın Suriye-Ürdün sınırına bir askeri birlik göndermesinin ardından İngiltere de, Suriyeli teröristlere yardımı artırma kararı aldı.

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Özgür Suriye Ordusu (FSA) başta olmak üzere, muhalif gruplara 5 milyon sterlin fazladan yardım sağlayacaklarını söyledi.

İngiltere tıbbi malzemelerle birlikte Suriyeli teröristlere , radyo ve uydu malzemeleri ve taşınabilir jeneratörler de sağlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.