Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Siyonistler Tarım Arazilerini Yakıyor

Siyonist işgal askerlerinin sivil versiyonu Gaspçılar 24 Saat İçinde İkinci Kez Filistinlilere Ait Bahçeleri Ateşe Verdi 

23 Temmuz 2012
Siyonistler Tarım Arazilerini Yakıyor

İşgal ordusunun sivil versiyonu olan ve işgal altındaki Filistin topraklarında eşkıyalık yapan Siyonist gaspçıların Filistin halkının mal ve mülküne saldırıları devam ediyor. Saldırgan gaspçılar 24 saat içinde ikinci kez Batı Yaka’nın El-Halil şehrine bağlı Beyt Emir beldesine saldırıp meyve ağaçlarını telef etti.

Yerleşim Birimlerine Karşı Halk Direnişi Komitesi sözcüsü Muhammed Avad yaptığı açıklamada “Son yirmi dört saat içinde ikinci kezdir gaspçılar Filistinlilere ait tarlalara saldırıp meyve ağaçlarını ateşe veriyor. Gaspçıların saldırısı sonucu Beyt Emir ve Ebu’r-Riş vadisinde onlarca ağaç telef oldu” dedi.

Avad sözlerini şöyle sürdürdü: “Filistinli çiftçi Hammad Es-Salibi meyve bahçesine gittiğinde adeta bir katliamla karşılaştı. 35 asma ağacı, 12 muz ve 50 yaşındaki zeytin ağaçlarından da 6 tanesinin kesildiğini gören Filistinli Es-Salibi adeta şok geçirdi. Daha önce de aynı bölgeye gelen gaspçılar yine ağaç katliamı yapmıştı.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.