Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suriye'de Canlı Bomba Yakalandı

El- Kaide?nin Suriye kolu olarak bilinen Cebhetu?n- Nusra adlı örgüte mensup bir terörist, yakalandıktan sonra Şam?daki Rufai camiinde intihar saldırısı düzenlemekle görevlendirildiğini itiraf etti. 

16 Haziran 2012
Suriye'de Canlı Bomba Yakalandı

El Menar televizyonunun haberine göre el-Kaide’nin Suriye kolu olarak bilinen Cebhetu’n- Nusra adlı örgütün militanı olan Muhammed Hüseyin Sadaki adlı terörist, taşıdığı patlayıcıyı Şam’daki Rufai camiinde kılınacak Cuma namazı sırasında patlatacağını itiraf etti.

17 yaşında olduğu bildirilen canlı bombanın örgütün başka camilerde de intihar saldırıları planladığını söylediği bildirilirken Suriye içişleri bakanlığı Rufai camiine intihar saldırısı hazırlığı yapan teröristin yakalanmasından sonra teröristlerin yakalanması konusunda güvenlik güçleriyle işbirliği yapan halka teşekkür etti.

Öte yandan Suriye güvenlik güçleri geçtiğimiz gün silahlı grupların kontrolünden çıkarılan Lazkiye’nin Haffe bölgesinde bir silah deposu buldu. Depoda otomatik silahların yanı sıra 15 adet uzun menzilli silahın, roketatarların ve gelişmiş haberleşme araçlarının bulunduğu açıklandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.