Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Abbas Destesi'nden Örnek Piknik (Foto)

Zeynebiye Gençlik Komisyonu?nun birbirinden güzel faaliyetlere imza atan, başarılı çalışma ekiplerinden Hz. Abbas Destesi'nin düzenlediği pikniğe İstanbul'un çeşitli bölgelerinden yüzlerce Ehlibeyt genci iştirak etti.  

27 Mayıs 2012
Hz. Abbas Destesi'nden Örnek Piknik (Foto)

Hz. Abbas Destesi, ocak ayında düzenlediği Erbain Yemeği'nin ardından anlamlı bir organizasyona daha imza attı. 27 Mayıs Pazar günü Başakşehir Belediyesi Piknik Alanı'nda gerçekleşen programda gençler mutlu ve huzurlu bir haftasonu yaşamanın keyfine vardılar.

Sabahın erken saatlerinde piknik alanına gelen gençlerimiz, kahvaltının ardından kendileri için hazırlanmış sosyal-sportif birçok etkinliğe iştirak ettiler. Pikniğe yakınları eşliğinde katılan çocuklar ise palyaçolu oyunlarla gönüllerince eğlendiler.

Öğle namazının ardından Milletvekilimiz Ali Özgündüz ile öğle yemeğinde biraraya gelen Ehlibeyt gençleri, çeşitli konularda vekilimiz ile sohbet etme fırsatı yakaladılar.

Yemek sonrası serbest zamanda gönüllerince eğlenen katılımcılar, akşamüstü Dünya Caferi Alimler Birliği Başkanı H. Ş. Hamit Turan'ın sohbetiyle feyzlendiler. Sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar, hep birlikte Ferec Duası'nı okudular; Hz. Abbas Destesi görevlilerine teşekkür ederek piknik alanından ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.