Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Edirne Lideriyle Buluştu (Foto)

Edirne CaferiDer Gençlik Kolları, 19 Mayıs Cumartesi günü Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü konuk etti. 

21 Mayıs 2012
CGK Edirne Lideriyle Buluştu (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü Edirne'ye davet eden Caferider Gençlik Kolları Edirne evi öğrencileri, sabah kahvaltısını yapmak üzere kafede toplandı.

Kahvaltı öncesi Edirne'de bu yıl içerisinde yapılan faaliyetler hakkında hazırlanan sunum Özgündüz'e izletildikten sonra kahvaltıya geçildi.

Kahvaltının ardından öğrencilere hitap eden Özgündüz, üniversitelerde okuyan gençlerimizin, bölümlerinden en iyi derecelerle mezun olmalarının gerektiğini, örnek alan değil, örnek alınan gençler olmalarını, mektebimizin böyle öğrettiğini söyledi.

Günümüz dünyasında eğitimin önemini vurgulayan Özgündüz, Ehlibeyt öğretileriyle süslediği konuşmasının ardından gençlerin sorularını cevapladı.

Daha sonra Caferider Gençlik Kolları Edirne evini ziyaret eden Özgündüz, öğle namazının ardından gençlere başarılar dileyerek Edirne'den ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.