Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: "Bu Kanın Altından Nasıl Kalkacaksınız?"

Zeynebiye Camii'nde kılınan cuma namazında binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz; "Teröristi mazlum gibi gösterip destekleyeceğinize, eli gül tutan mazlumları destekleyin." dedi. 

12 Mayıs 2012
Özgündüz:

İnsanların çoğunun ölümden ve kıyamet gününün gelmesinden, günahlarının çokluğu nedeniyle korktuğunu söyleyen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, cehennemin bir nimet olduğunu ve mazlumun ümidi olduğunu söyledi.

Dünyada zalimin gücü nedeniyle her zaman haklı durumda gösterildiğini söyleyen Özgündüz, Suriye’de muhalefeti desteklemeyenler için “Zalim diktanın döktüğü kana ortaksınız.” söyleminden ve mazlum kanının bir damlasının bile üstüne sıçramasından Allah’a sığındığını vurgulayarak: “ Ama size gelen bilgiler doğru değildir. Siz de iyi biliyorsunuz ki doğru değildir. Dün Suriye de okula giden minnacık yavrular, işe giden zavallı Müslüman, çoluk çocuğuma akşam filenin içerisin de bir parça ekmek götürebileyim diye iş koşuşturmasına düşen zavallı işçi, iş kuyruğunda paramparça edildi. Yüzlercesi, bir defa da! Bu hangi dine, hangi mezhebe sığıyor ve siz kendinizi bunlarla bir göstermekten utanmıyor musunuz? Bunlara taraf olmaktan, bunların tarafında olmaktan utanmıyor musunuz? O minnacık Muhammed'i yavruların, okula giden o yavruların  değil kanları, dağılan o parçaları üstünüze yapışır.” dedi.  

Bomba eylemcilerinin kandırılmış cahiller olduğunu söyleyen Özgündüz, o bombaları onların ellerine verenlerin kim olduğunun sorgulanması gerektiğini, minnacık yavruların paramparça edilmesini sağlayan odaklarla aynı tarafta olunmasının, o kanlara ortak olmak anlamına geldiğini söyledi.

“Bu kanın altından nasıl kalkacaklar? Okula giden minnacık yavruların paramparça edilmesine cevapları nedir söyler misiniz? Onun suç ortağısınız.  O ekmek kavgasının derdine düşmüş işçiler, yolun ortasında, meydanda parçalanan insanlar Esad rejimi miydi?” diyen Özgündüz, tekfirci anlayışın sadece Şiiliğin değil, tüm insanlığın başına bela olduğunu söyleyerek: “Bakın bu tekfirci Suudi teröristleri, İngilizlerin kurduğu bu tekfirci Vahhabi anlayış, bütün Müslümanların ve insanlığın başının belasıdır.” dedi.

Tekfirci anlayışın Sünnileri de kafir ilan edeceğini ve katli vaciptir diyeceğini söyleyen Özgündüz: “Bunlarla çok kol kola girmeyin. Yarın vallahi sizi de boğacak bunlar. Size kafir diyecek, katlinize vacip diyecek. Onları destekleyenler! Size diyorum. Mısır’da kendisini gösterdi. Daha birinci seçimde ikinci parti durumundadır. İkinci seçimde birinci parti olacak petro-dolarlarla, paraya oy satanlarla. O zaman göreceksiniz. Sen istiyorsun ki çoluğunu, çocuğunu, işçiyi, mazlumu Amerika bombasıyla havaya uçuran bu Vahhabi tekfirci gelsin, Suriye’de yönetim olsun ve benim komşum olsun. Allah benden uzak etsin, İslam 'dan uzak etsin, Müslümanlardan uzak etsin, insanlıktan uzak etsin. Onlarla dindaş olmaktan hicap duyuyorum!” dedi.

Mescid-i Aksa işgal altındayken, tüm saldırılarını Müslümanlara karşı gerçekleştiren bu anlayışı kınayan Özgündüz, İsrail’e karşı hiçbir tepki konulmamasını İsrail uşaklığı olarak değerlendirerek, öldürülen çocukların, yarın İsrail’in başına bela olmasından korkularak parçalandıklarını söyledi.

Bahreyn konusuna da değinen Özgündüz, elinde silahı olmadan, barışçıl yollarla muhalefet eden Bahreynlilerin acımasızca ve vahşice katledilerek muhalefetinin bastırılmaya çalışılmasına sessiz kalınmasının samimi olmadığını söyledi.

Özgündüz: “Beri tarafta değil mazluma, zalime bile taş atmayan Bahreynliler var. Dışarıda üstlerine gaz bombası atılması yetmezmiş gibi, evlerinin içerisine de gaz bombaları atılıyor. Evin içerisinde hastalar var, evin içerisinde dışarıya çıkamayan ihtiyarlar var, kundaktaki çocuklar var ve bu evlerin içine gaz bombası yağdırıyor Bahreyn'in satılmış sultanı, Amerika uşağı. Peki, bunlara neden sesiniz çıkmaz? Çocuklar zindanlardadır ve işkence altındadır. İnsan hakları arayanlar, mazlum yanında olanlar, teröristleri mazlum diye destekleyeceğinize, işte eli gül tutan bu insanları destekleyin, eğer doğru diyor iseniz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.