Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dünya Müslüman Kadınlar Günü

Hz. Fatıma'nın doğum günü Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü münasebetiyle Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, uluslararası nitelikte görkemli bir törene hazırlanıyor. 

15 Nisan 2012
Dünya Müslüman Kadınlar Günü

13 Mayıs Pazar günü 14.00'da, başlayacak törende İstanbul'daki Ehlibeyt dostları ve Cem Tv canlı yayını ile  tüm dünya Hz. Fatıma'nın doğum gününü izleyecek.

Geçtiğimiz yılki törene Bahreyn'den ve İslam dünyasının çeşitli kesimlerden konuşmacılar katılmıştı. Bu yılki törenlere de önemli isimlerin konuk olması bekleniyor.

İstanbul'un en gözde kültür mekanlarından olan Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek törene Hz. Masume'nin kabrini ziyaret sırasında müslüman olmaya karar veren Eski İngiliz Başbakanı Tony Blair’in baldızı, gazeteci ve insan hakları aktivisti Lauren Booş da katılacak.

Zehra Ana Derneği bu büyük program için geçtiğimiz aylardan beri süren hazırlıklarını hızlandırmış durumda.

Geçtiğimiz yıl Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa büyük ilgi olmuştu. Zeynebiye.com'a konuşan Zehra Ana Derneği yöneticileri, "Ehlibeyt dostlarını, Hz. Zehra aşıklarını en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklara başladık. Yediden yetmişe, tüm Müslümanları bu kutlu günde Ehlibeyt'in sevincini paylaşmaya davet ediyoruz. Sadece Caferi toplumu değil, Alevi ve Ehli Sünnet kardeşlerimizi de eşleri ve çocuklarıyla bekliyoruz. Hz. Fatıma Anamız, hepimizin annesidir." dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.