Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dostlarından Mehmet Tahan'a Taziye (Foto)

İmam Cafer Sadık(a.s)Camii Dernek Başkanı ve CHP Zeytinburnu Meclis Üyesi H. Mehmet TAHAN geçtiğimiz Çarşamba günü vefat eden ablası Meşhedi Laçin?in vefatının 3. Gününde taziyeleri kabul etti. 

15 Nisan 2012
Dostlarından Mehmet Tahan'a Taziye (Foto)

Ablası Meşhedi Laçın'ın vefatında, dostları Tahan'ı yalnız bırakmadı.

Babasının vefatında kendisini yanlız bırakmayan Tahan'a, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile birlikte CHP İstanbul Millet Vekili Ali Özgündüz ve Dünya Caferi Alimler Birliği Başkanı Hamit Turan, ablasının vefatının 3. Gününde taziyet ziyaretinde bulundular.

İmam Cafer Sadık Camii H. Şeyh Ahmed Şahin tarafından idare edilen taziye meclisinde 14 Masum Hüseyniyesi İmamı H. Şeyh Mikail Kayla, Hz. Ebutalib Camii İmamı H. Şeyh Ali Salmanlı ve çeşitli semtlerden taziyeye gelen çok sayıda dost ve akraba çevresi de hazır bulundu.

Merhume Meşhedi Laçın'ın ruhu için okunan Kur'an ve duaların ardından H. Mehmet Tahan, banisi ve Dernek Başkanı olduğu Camiyi gezdirdi.

Yapımı tamamlanan ve yakın gelecekte açılış töreni yapılacak olan İmam Cafer Sadık Camii'ni gezen heyet, H. Tahan'ın bu caminin yapımında gösterdiği başarıdan dolayı kendisini takdir ederek hayır duada bulundular.

Cenazesi İmam Cafer Sadık Camii’nden,  büyük bir kalabalık tarafından ahiret yolculuğuna uğurlanan Meşhedi Laçin 74 yaşındaydı.

Merhume Laçin Sefer, Süleyman, Muzaffer,  merhum Turgut, Zafer, Bülent, Nesime Elmas, Melahat Salap ve Ayfer hanım ailelerinin en büyük annesiydi. Sefer Elmas, Mehmet Tahan, Muhtar Elmas ve merhum H. Recep Ali Elmas kardeşlerin de ablalarıydı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.