Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Cem Vakfı'nda Kutlu Doğum (Foto)

Cem Vakfı'nın düzenlediği "Hz. Muhammed ve Ehlibeyt" panelinde buluşan Ehlibeyt dostları, Alemlere Rahmet Hz. Peygamber (sav)'i andı. 

13 Şubat 2012
Cem Vakfı'nda Kutlu Doğum (Foto)

11 Şubat Cumartesi günü Cem Vakfı Genel Merkezi'nde gerçekleşen programda katılımcılar, Irak El Hikme Müessesesi Dış İlişkiler Sorumlusu Hüccet'ül İslam Seyyid Salih El Hekim, Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, CEM Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Başkanı Ali Yüce, Galata Mevlevihanesi dedesi Hasan Çıkar, Bektaşi babası Hakkı Saygı ve Melami Şeyhi Mehmet Dipşar Efendi'yi dinlediler.

Farklı bölgelerden ve çeşitli inanç kesimlerinden din adamlarının Ehlibeyt'i anlattı panelde Peygamber ve evlatları sık sık salat u selam ile anıldı. Hüccet'ül İslam Seyyid Salih El Hekim'in Necef'ten selamları Alevi canlara ilettiği programda Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, ayet ve hadislerle Ali Şiası'ın tanımlarken, zakirlerin duygusal deyişleri yürekleri coşturdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.