Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bağcılar'da Kutlu Doğum (Foto)

Alemlere rahmet yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (s.a.a)?in kutlu doğumları münasebetiyle CAFERİDER ve Uluslararası El Mustafa Üniversitesi işbirliğiyle ?Rahmet Güneşi ve İslam?da Kardeşlik? Konferansı'na katılmak için İstanbul'a gelen misafirler, İmam Ali Camii?ni ziyaret etti. 

13 Şubat 2012
Bağcılar'da Kutlu Doğum (Foto)

İran İslam Cumhuriyeti'nde Tebriz ve Bunab şehrinde ilmi havzaları bulunan ve binlerce Alim yetiştiren büyük şahsiyetlerden Ayetullah Ebdul Hamid Binabi, Irak El Hikme Müessesesi Dış İlişkiler Sorumlusu Hüccet'ül İslam Seyyid Salih El Hekim, Uluslararası El Mustafa Üniversitesi Türkiye temsilcisi Dr. Resul Abdullahi ve Dünya Caferi Alimleri Birliği'nden oluşan heyet 11 Şubat Cumartesi günü öğlen namazında Bağcılar İmam Ali Camii'ndeki programda biraraya geldi.

Namazın ardından Bağcılar İmam Ali Camii İmamı Ş. Hasan Karabulut tarafından takdim edilen büyük üstad Ayetullah Binabi, katılımcılara seslendi. Binabi, İmam Ali Camii’nde bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek başladığı konuşmasında kutlu doğum ve vahdet haftası münasebetiyle Ehlibeyt dostlarını tebrik etti.

Dualarla sona eren programın ardından Ehlibeyt dostları misafirlerle görüştü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.