Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bölgeler Bayramda Buluşacak!

İstanbul'daki Ehlibeyt mescitlerinin alimleri, dernek yönetimleri, gençlik temsilcileri ile sivil toplum örgütleri, Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı'nda bir araya gelecekler. 

03 Kasım 2011
Bölgeler Bayramda Buluşacak!

İslam dünyası Kurban Bayramı'na hazırlanıyor. Bayramlar toplum bilincimizin ve mektep kardeşliğinin en mükemmel şekilde kendini gösterdiği günlerdir. Bu açıdan bayramların çok özel anlamları vardır. İslam dünyasının ve bölgemizin içinde bulunduğu durum, birlik ve beraberliğimizi her zamankinden önemli kılıyor.

İstanbul'daki Ehlibeyt dostları, temsilcileri şahsında toplumsal kucaklaşma ve bayramlaşma programında 7 Kasım Pazartesi akşamı (Kurban Bayramı'nın ikinci günü) saat 19.00'da Zeynebiye'de buluşacaklar.
 
Her bayramın ikinci günü geleneksel olarak Zeynebiye'de buluşan İstanbul'daki Ehlibeyt camilerinin alimleri ve dernek başkanlarına bu yıl gençlik temsilcileri de eşlik edecekler.

Ayrıca 7 Kasım Pazartesi günü öğle namazının ardından Zeynebiyeli bayanlar, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün katıldığı toplantıda ilmi, siyasi ve güncel konularda soru ve sorunlarını konuşacaklar.

Zeynebiye Camii bayanlar kısmındaki toplantıda katılımcılar liderlerine doğrudan ulaşma imkanı bularak kafalarına takılan soruları kendisine yöneltebilecekler.

İstanbul'daki Ehlibeyt dostlarının temsilcileri geçtiğimiz bayramda, Ramazan Bayramı Bayramlaşma Programı'nda Ramazan Şenlikleri alanında buluşmuşlardı.

Ehlibeyt alimleri ve kurumlarının 1 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen Ramazan Bayramı  programını görmek için tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.