Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Eğitime Destek Kermesi

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği, camiamızda öğrencilerimize katkı sağlamak amacıyla, 28 Ekim Cuma günü yiyecek kermesi düzenleyecek. 

25 Ekim 2011
Zehra Ana'dan Eğitime Destek Kermesi

Halkalı Zeynebiye Camii'nde kılınacak cuma namazının ardından Zeynebiye Otoparkı'nda gerçekleştirilecek olan kermese Ehlibeyt dostlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kermeste açılacak yiyecek standında Zeynebiyeli hanımların yaptıkları hamur işleri ile ev yapımı yiyecekler satışa sunulacak. Kermese yiyecek katkısında bulunmak isteyenler Zehra Ana Derneği ile irtibata geçebilirler.

Siz de bu anlamlı kermese katkıda bulunanların arasına katılmak istiyorsanız (0212) 548 98 45 ya da (0539) 815 94 79 numaralı telefonlarla Zehra Ana Derneği yetkilileriyle irtibata geçebilirsiniz.

Zehra Ana Derneği üniversite öğrencilerine vereceği burs katkılarını CGK Burs Komisyonu işbirliği ile gerçekleştirecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.