Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CAFERİDER, Caferilere Hakareti Dava Ediyor

Türkiyeli Caferiler, basın-yayın yoluyla Ehlibeyt mektebine ve mensuplarına hakaret eden şahıs ve kuruluşları mahkemeye veriyor. 

23 Eylul 2011
CAFERİDER, Caferilere Hakareti Dava Ediyor

CAFERİDER, ülkemizin ve bölgemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde bölgede ve ülkede etnik-mezhepsel savaş çıkarmak isteyen Siyonist ve emperyalist güçlerin değirmenine su taşıyanlara tepkisiz kalmıyor.  

Türk Ceza Kanunu'nun 216/1-2-3 maddesine göre "Halkı din ve mezhep farkına göre kin ve düşmanlığa tahrik etme aşağılama" suçunu işleyerek Caferi/Şii vatandaşları mağdur edenler mahkeme karşısına çıkacaklar.

Caferilik İnancını Tanıtma, Araştırma ve Eğitim Derneği CAFERİDER mahkemelere suç duyurusunda bulunarak mektebimize hakaret edip inanç özgürlüğüne saldıranlardan hesap soracak.

Şikayet metinlerinde söz konusu eylemleri işleyenlerin cezalandırılmaları; ilgili eserlerin basım ve dağıtımının engellenmesi ve toplatılması talep edilecektir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.