Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Üniversitesi Başlıyor (Foto)

Caferi Gençlik Kolları, üniversite tercihlerinin yapıldığı bir dönemde camiamızdaki üniversite mezunları, üniversite öğrencileri ve üniversite adaylarını 30 Temmuz Cumartesi günü bir araya getirdi. 

01 Ağustos 2011
CGK Üniversitesi Başlıyor (Foto)

Ülkemizdeki girişimci, etkin, nitelikli Caferi G.E.N.C'leri biraraya getirmeyi, bundan doğacak potansiyeli mektep adına kullanmayı amaçlayan Caferi Gençlik Kolları kuruluş sürecini her ay bir bölgede toplantı yaparak tamamladı ve yönetimini seçti.

Yönetim kurulunun ilk faaliyetlerinden biri üniversite çalışmaları olacak. Ülkemizin çeşitli yerlerindeki öğrencilerimize yönelik çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda burs, ev ve iletişim konularındaki projeler görüşüldü.

30 Temmuz Cumartesi günü 19.00'da Bahçeşehir Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde gerçekleştirilen toplantıya çeşitli bölgelerden Ehlibeyt gençleri katıldı.

CGK Başkanı Süphan İlter'in projesinin sunumuyla başlayan toplantıda, CGK Üniversitesi tanıtıldı. Sunumun ardından soru cevap bölümünde proje değerlendirildi. Sakarya ve Edirneli üniversite öğrencileri bölgelerindeki öğrenci evlerinin pilot uygulamaya hazır olduğunu dile getirdiler.

CGK'nın kitap kampanyasından ötürü teşekkürlerini de dile getiren Sakarya Üniversitesi öğrencisi Ufuk Akbaba, bu gibi ortak çalışmaların artması gerektiğinin altını çizdi.

Toplantının sonunda üniversite tercihi yapacak öğrenciler, çeşitli alanlarda hazırlanmış masalarda tercih etmek istedikleri bölümlerin öğrencileri ve mezunlarıyla buluşup kafalarındaki sorulara cevap aradılar.

CGK'nın üniversite çalışmalarını önümüzdeki aylarda başlatması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.