Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK'dan Anlamlı Kampanya

Caferi Gençlik Koları, Sakarya Belediyesi tarafından şehrin merkezinde Ramazan ayında düzenlenen etkinliklerde açılacak olan Ehlibeyt Yayınları standı için kitap kampanyası başlatıyor. 

09 Temmuz 2011
CGK'dan Anlamlı Kampanya

CGK'nın resmi sitesi caferigenc.org'ta yayınlanan habere göre, kitap kampanyasına Girişimci Etkin Nitelikli Caferi G.E.N.C.'lerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Kitap bağışlamak isteyenler, bölgelerindeki CGK bölge temsilcileri ile veya CGK iletişim sorumlusu Musa Talayhan ile irtibata geçebilirler. (Tel: 0535 421 28 66)

Bağışlanacak kitapların standda satılmak üzere sergilenecek olmasından dolayı yeni kitaplar olması gerekmektedir.

Ayrıca bu organizasyonda farklı mezhep ekollerinin kitapları da sergileneceğinden özellikle Ehlibeyt mektebini anlatacak, tanıtacak kitapların bağışlanması daha iyi olur. Ayrı ayrı kitaplar olabileceği gibi, aynı kitaptan birden fazla olması tecihen daha iyi olur. Örneğin üç farklı kitap almak yerine üç tane aynı kitaptan alabilirsiniz.

Hatırlatalım ki, geçtiğimiz yıl, Ramazan ayı dolayısıyla Adapazarı’nın merkezinde yapılan kitap fuarına, Sakaryalı Ehlibeyt dostları da bir stant açarak katılmıştı. İlk kez açılan stantta Ehlibeyt kitapları sergilenerek Adapazarı halkına sunulmuştu.

Geçtiğimiz yılki standın haberi ve fotoğrafları için tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.