Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Halkalı'da Seçim Kutlamaları (Foto)

Camiamızdan iki milletvekilinin seçilmesinin coşkusu Iğdır ve İstanbul'da yaşanıyor. 

12 Haziran 2011
Halkalı'da Seçim Kutlamaları (Foto)

İstanbul'un dört bir yanından Zeynebiye'ye gelen binlerce kişi birbirlerini tebrik ediyor, sevinç gösterilerinde bulunuyor. Türkiyeli Caferiler, anayasanın görüşüleceği yeni dönemde mecliste temsil edilecek olmanın haklı gururunu yaşıyorlar.

12 Haziran Pazar günü akşam saatlerinden itibaren Zeynebiye Camii etrafında toplanan binlerce kişi birlik ve beraberlik tezahüratlarıyla coşkularını dile getirdiler. Akşam namazında Zeynebiye Camii'ni dolduran binlerce katılımcı, namazın ardından Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü dinledi.

Konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine değinen Özgündüz, Zeynebiyelileri bu dik duruşlarından ötürü tebrik ederek "Bizim birliğimiz, kimseye karşı değildir. Biz, daha geniş bir şekilde vahdeti sağlamak için iç birliğimize özen gösteriyoruz. Gazi Meclisimize, verdiğimiz bir dönemlik aranın ardından biri doğudan biri batıdan iki genç, dinamik ve akıllı vekil gönderiyoruz. Biz, kimsenin baskısı altına girmedik, girmeyiz. Hak ettiğimiz, iki vekil değil, en az beş katıdır." dedi.

Özgündüz'ün sık sık selavat ve tekbirlerle kesilen konuşmasının ardından katılımcılar Zeynebiye Caddesi'ni doldurarak milletvekilimiz Ali Özgündüz'e sevgi gösterilerinde bulundular. Deyişler ve Duvaz-ı İmam'larla coşkunun arttığı gecede birliğin rahmeti artarak sürdü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.