Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şii-Sünni Birlikte Zulmü Lanetledi (Foto)

Halkalı?daki tarihi Bahreyn mitinginde Ehlisünnet ve Şia'nın önde gelen alimleri, kurum temsilcileri ve aydınları hep birlikte Bahreyn'deki zulmü; Siyonist ve emperyalizm ile onun işbirlikçilerini lanetlediler. 

15 Mayıs 2011
Şii-Sünni Birlikte Zulmü Lanetledi (Foto)

14 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen programda gerçek bir ümmet dayanışması yaşandı. Ehlisünnet ve Şia temsilcileri konuşmalarında Ortadoğu'da oynanan oyunlara dikkat çekerek birlik mesajları verdiler.

Zeynebiye Caddesi boyunca yürüyen kadın erkek, çocuk yaşlı binlerce katılımcı miting alanına dev İsrail bayrağını çiğniyerek girdiler. Yerli ve yabancı medyanın büyük ilgi gösterdiği programda öfkelerin odağında Suud kralı Abdullah vardı.

İngilizce ve Arapça dövizlerin de taşındığı gösteride protestocular "Bahreyn halkı yalnız değildir; İnsanlık uyuma, Bahreyn'e sahip çık; Kahrolsun Amerika, Kahrolsun İsrail; Müslümanlar kardeştir, Siyonistler kalleştir; Katil Suudi, Bahreyn'den defol; Arabistan kralı, Amerikan uşağı" gibi sloganlar attılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.