Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bahreynli Misafirler Zeynebiye'de (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Hz. Fatıma'nın Kutlu doğum günü münasebetiyle organize edilen Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü ile ilgili etkinliklere katılmak üzere Bahreynli misafirler Zeynebiye'yi ziyaret etti. 

13 Mayıs 2011
Bahreynli Misafirler Zeynebiye'de (Foto)

12 Mayıs Perşembe sabahı İstanbul Atatürk Havaalanı'ndan ülkemize giriş yapan konukları programın evsahibi olan Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri karşılamıştı. Zeynebiye ziyaretlerinde Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan tarafından ağırlanan konuklar Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını da gezdiler.

Zeynebiye Sosyal ve kültürel işler sorumlusu Kasım Alcan ve Zehra Ana Derneği yöneticileriyle ZCKM'yi inceleyen konuklar proje karşısında duydukları heyecanı dile getirdiler.

Daha sonra Zeynebiye Derneği'ne geçen konuklar öğle yemeğinde Ş. Hamit Turan'ın evinde ağırlandılar.

15 Mayıs Pazar günü 15 Mayıs Pazar günü 14.00'da, başlayacak törene İstanbul'daki Ehlibeyt dostlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bahreyn'den ve İslam dünyasının çeşitli kesimlerden konuşmacıların katılacağı tören, Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.