Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dünya Müslüman Kadınlar Günü

Hz. Fatıma'nın Kutlu doğum günü ve Dünya Müslüman Kadınlar ve Anneler Günü, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenleyeceği törenle kutlanacak. 

03 Mayıs 2011
Dünya Müslüman Kadınlar Günü

15 Mayıs Pazar günü 14.00'da, başlayacak törene İstanbul'daki Ehlibeyt dostlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Bahreyn'den ve İslam dünyasının çeşitli kesimlerden konuşmacıların katılacağı tören, Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek.

Zehra Ana Derneği bu büyük program için geçtiğimiz aylardan beri süren hazırlıklarını hızlandırmış durumda.

Geçtiğimiz yıl Bahçelievler Hasan Doğan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programda yaşanan yer sıkıntısı sebebiyle daha büyük bir salon tutma gereksiniminin ortaya çıktığını belirten Zehra Ana Derneği yöneticileri, "Ehlibeyt dostlarını, Hz. Zehra aşıklarını en iyi şekilde ağırlamak için hazırlıklara başladık. Yediden yetmişe, tüm Müslümanları bu kutlu günde Ehlibeyt'in sevincini paylaşmaya davet ediyoruz. Sadece Caferi toplumu değil, Alevi ve Ehli Sünnet kardeşlerimizi de eşleri ve çocuklarıyla bekliyoruz. Hz. Fatıma Anamız, hepimizin annesidir." dediler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.