Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nur Müessesesi Zeynebiye Ziyareti (Foto)

Nur İslami İlimler Dijital Araştırma Merkezi?nin Uluslararası İlişkiler Müdürü Muhsin Mesçi Zeynebiye?yi ziyaret etti. 

19 Nisan 2011
Nur Müessesesi Zeynebiye Ziyareti (Foto)

12 Nisan Salı günü Zeynebiye’ye gelen misafir heyetini Zeynebiye Camii İmamları Ş. Hamit Turan ile Ş. Yusuf Tazegün karşıladı. Ehlibeyt alimlerimizden Ş. Muhammed Saffar ve Ş. Hidayet Koşaca’nın da hazır bulunduğu ziyarette Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüşen Mesçi, Nur İslami İlimler Dijital Araştırma Merkezi’nin, İslami ilimleri bilgisayar ortamına taşıma yönünde yaptığı çalışmalar ve bu merkezin piyasaya sürdüğü ürünler hakkında bilgi sunarak, ürünleri çeşitli konferanslarda tanıttıklarını ve ürünlerinin değişik mezheplere mensup Müslümanlar tarafından büyük ilgi gördüğünü ve takdir topladığını dile getirdi.

Ayrıca Şia ve Ehlisünnet’in temel hadis kaynaklarının toplandığı Nur’ul Ehadis adlı bir dvd programını Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı’yla da paylaştıklarını ve bu çalışmanın büyük beğeniyle karşılandığı dile getirdi. İlerde bu ürünlerden Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi kütüphanesine hediye edeceklerini ve bu kültür merkeziyle de bu yöndeki çalışmalara ortak çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

www.noorsoft.org adresinden merkez hakkında daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.