Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bu Toplum, Örnek Toplumdur

CHP İstanbul İl Başkanı Doç. Dr. Bahri şahin ve CHP milletvekili, eski devlet bakanı Mehmet Sevigen, Nevruz konuşmalarında ülkeye hizmetlerinden ötürü Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'e teşekkür ettiler. 

29 Mart 2011
Bu Toplum, Örnek Toplumdur

Halkalı'daki Nevruz töreninde "Böylesine örnek toplum için hocama teşekkür ediyorum" diyen CHP İstanbul İl Başkanı Doç. Dr. Bahri şahin, "Nevruz barış demek, kardeşlik demek sevgi demektir. Nevruz hazreti Ali’nin doğum demektir. Nevruz Hazreti Ali’nin halife olarak ilan edildiği gün demektir. Burası sevgi ve kardeşliğin pekiştiği müstesna bir mekândır. Bu amaca katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Diyanet bütçesinden bu toplumun payı verilsin.

Törende konuşan  CHP milletvekili, eski devlet bakanı Mehmet Sevigen, diyanet bütçesinden Caferilerin payının verilmesi gerektiğini belirterek, "Bu gün barışın, kardeşliğin, kucaklaşmanın birlik ve beraberliğin günüdür. Değerli hocamı bu camiaya ve bu ülkeye yaptığı hizmetlerinden dolayı aydınlık fikirlerinden dolayı kutluyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Belediye başkanımıza da burada yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Siyasette halka hizmet hakka hizmettir. Dinimiz de bunu emrediyor. Yaptığınız hizmetleri bu insanların verdiği vergilerle yapıyorsunuz. Bu anlamda Küçükçekmece belediye başkanına teşekkür ediyorum. Bu imkânları bu toplumun kültürü ve inancı için kullanan başkana teşekkür ediyorum. Buradan sayın başbakanımıza seslenmek istiyorum. Kendisini burada nasıl bir sevgiyle karşıladılar. Göğsümüzü gere gere alkışladık. Buradan şunu söylemek istiyorum, Diyanetin milyon dolarlık bütçesinden bu toplumun payına düşeni de inşallah verirler ve başkalarına muhtaç etmezler diye temenni ediyorum." dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.