Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK 12. Toplantısı Bağcılar'daydı (Foto)

Caferi Gençlik Kolları 12. Bölgeler arası toplantı yaklaşık on bölgenin katılımıyla Bağcılar İmam Ali Camii'nde gerçekleştirildi. 

13 Mart 2011
CGK 12. Toplantısı Bağcılar'daydı (Foto)

Ülkemizdeki girişimci, etkin, nitelikli Caferi G.E.N.C'leri biraraya getirmeyi, bundan doğacak potansiyeli mektep adına kullanmayı amaçlayan Caferi Gençlik Kolları, kuruluş sürecini tamamlama aşamasına geldi.

Bu amaçla her ay Ehlibeyt mescidinin olduğu bir bölgede toplantı düzenleyen CGK, mart ayı toplantısını Bağcılar İmam Ali Camii'nde gerçekleştirdi. Toplantıya Bağcılar'daki gençler büyük ilgi gösterdi.

12 Mart Cumartesi günü akşam namazının ardından Bağcılar İmam Ali Camii lokalinde gerçekleşen toplantıda CGK projesi sunumu yapıldı, sunuma ilişkin detaylar konuşuldu; Bağcılar'daki gençlerin fikirleri alındı.

Bölgelerdeki üye çalışmalarının masaya yatırıldığı Bağcılar buluşmasında birçok bölgede ciddi ilerlemeler olduğu görüldü.

Toplantıda Caferi Gençlik Kolları adına çeşitli etkinlikler gündeme alındı. Bölgeler arası futbol turnuvası için tüm bölgelerden ortak komite oluşturulmasının karara bağlandığı toplantıda, temmuz ayında Hz. Ali Ekber'in doğum gününün Uluslararası Gençlik Günü olarak kutlanması ve gereken hazırlıkların yapılması için start verildi.

Toplantıda nisan ayı buluşması için Şahintepe Sonevler Hz. Ali Ekber Camii belirlendi. 9 Nisan Cumartesi günü 20.00'da yapılacak 13. Bölgeler arası toplantıya, her bölgenin üye çalışmalarında ilerleme sağlayarak katılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.