Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

MAE Hastanesi Heyeti Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

İstanbul Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü ziyaret ettiler.  

15 Ocak 2011
MAE Hastanesi Heyeti Özgündüz'ü Ziyaret Etti (Foto)

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Şemsettin Döğücü, hastane organizasyon sorumlusu Op. Dr. Murat Akkuş ile birlikte Medizeyn üyelerinden Dr. Ayhan Özgündüz, Dt. Kemal Günçiçek ve hemşire Tülay Akbulak'ın da bulunduğu görüşmede hastane yetkilileri Özgündüz'ü Evrensel Aşura Matem Merasimi gibi örnek bir törenden ötürü tebrik ederek şunları söylediler:

"Bölgemizde her yönüyle örnek teşkil eden Aşura Merasimi'ne öncülük ettiğiniz için sizleri tebrik ediyoruz. Hastanemizin başhekimi sayın Doç. Dr. İhsan Bakır da bu görüşmede bulunmayı çok arzuluyordu, ancak ani bir ameliyat nedeniyle yetişemedi. Sizlerin Aşura törenlerinde yıllardır Türk Kızılay'ına yaptığınız bağışlar, toplumsal sorumluluğunuzun en güzel numunesidir. Bizler bu katkılarınızı Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanemize de bekliyoruz. Katkıda bulunan vatandaşlarımıza hastanemiz imkanlarınca yardımcı olmaya hazırız.

Özgündüz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bir insanın hayatını kurtarmak tüm insanlığı kurtarmış olmak gibidir. Kan vermek hayat kurtarmaktır. İnanıyorum ki, toplumumuz, bu faydalı işlerinizde sonuna kadar size destek olacaktır." dedi.

Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Medizeyn önümüzdeki günlerde camiamızda kan vermenin faydalarıne ilişkin seminerler düzenleyecek; periyodik aralıklarla kan bağışları gerçekleştirecek.

Özgündüz, konuyu cuma hutbesine taşıyarak, toplumumuzu bu faydalı sağlık organizasyonuna destek vermeye çağırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.