Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İslam Ülkeleri Duruma Müdahil Olmalı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Siyonizmin fırsattan istifade etmesini engellemek için İslam ülkelerinin Lübnan?daki olaylara müdahil olması gerektiğini vurguladı. 

14 Ocak 2011
İslam Ülkeleri Duruma Müdahil Olmalı

Özgündüz, Halkalı Zeynebiye Camii’nde, binlerce kişiye seslendiği Cuma hutbesinde Lübnan’daki durumu değerlendirdi. Hizbullah liderliğindeki 8 Mart İttifakı’nın bakanlıklarını çekmesi üzerinde Lübnan’da Sa’d Hariri başbakanlığındaki ulusal birlik hükümetinin düşmesinin sebebinin Siyonistlerin kontrolündeki mahkeme olduğunu belirten Özgündüz şunları söyledi:
 
Lübnan eski başbakanlarından Refik Hariri cinayeti Siyonizmin kontrolündeki uluslararası mahkemeye havale edildi. Bu mahkeme Lübnan’da iç karışıklık çıkarmaktan başka bir şeye yaramayacaktı. Hizbullah; mahkemeyi tabii ki kuralım, ama kendi ülkemizden kuralım; mahkeme araştırsın. Başbakan zaten sensin, kur. Siyonistler gelip bize niye hakem olsun, diyor. Fakat Sa’d Hariri Batı’dan medet umuyor.

Meselenin çözümü noktasında bu işe ilk girişen Suriye ve Suudi Arabistan’ın yanı sıra; Türkiye, İran ve Mısır da bölgenin büyük ülkeleri olarak müdahil olup bu işi adil bir şekilde çözüme kavuşturmalıdır. Aksi takdirde Siyonistler bu durumdan faydalanmaya çalışacaktır. Allah tüm İslam alemiyle birlikte Lübnan’a da güvenlik tahsis etsin. Bunda da bizi pay sahibi etsin.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.