Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iraklı Ehli Sünnet Aliminden, Aşura Değerlendirmesi

Şeyh Dr. Halid Abdulvahhab el Molla: Türkiye Başbakanı Sayın Receb Tayyib Erdoğan?ın Aşura merasiminde hazır bulunarak onların duygu ve hüzünlerini paylaşması, artık ümmetin İmam Huseyn (r.a)?in inkılâbından ders almaya başladığını göstermektedir. 

26 Aralık 2010
Iraklı Ehli Sünnet Aliminden, Aşura Değerlendirmesi

Irak'ın tanınmış alimlerinden Ulusal İttifak üyesi ve Güney Irak Alimler Cemiyeti Başkanı Sn. Dr. Halid Abdulvehhab el Molla bir televizyon kanalında, Türkiye Başbakanı Sayın Receb Tayyib Erdoğan’ın Aşura merasiminde hazır bulunarak onların duygu ve hüzünlerini paylaşmasını değerlendirerek şunları söyledi: Bu gösteriyor ki ümmet, adaleti ve Müslümanlar arası birliği gerçekleştirmek için İmam Huseyn (raziyallahu anhu)’in inkılâbından ders almaya başlamıştır.  Geriye, Müslüman toplulukların bu münasebetlerden karşılıklı olarak etkileşerek hanif İslam dîninin temellerini derinleştirmeleri, İslam düşmanları tarafından bizi hedef alan tehlikelere karşı tek safta durmaları kalıyor.

El Molla ayrıca, tekfirci teröristlerin Irak’ta, İran İslam Cumhuriyeti’nde İmam Huseyn dostu olan muminleri hedef alan ve bir çok suçsuz insanın canına kıyan eylemlerini de kınayarak bu cürumları işleyen ve bu insanları öldüren elin, İmam Huseyn ve Ehl-i Beytini hedef alan pis elin ta kendisi olduğunu söyledi.

Bu açıklama Şeyh Dr. Halid Abdulvahhab’ın basın bürosu tarafından yapıldı.

http://www.factiniraq.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.