Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana Gençliği'nin Baca Baca Coşkusu

Zehra Ana Yardımlaşma Derneği Gençlik Komitesi'nin Nevruz Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri Baca Baca Şenliği'ne genç bayanlar büyük ilgi gösterdi. 

23 Mart 2010
Zehra Ana Gençliği'nin Baca Baca Coşkusu

20 Mart Cumartesi günü Halkalı'daki Taşlıçay Derneği'nde gerçekleştirilen "2010 Baca Baca Programı"na bölgemizdeki Ehlibeyt mescitlerinden de hanımlar katıldı. Saat 14.00'da İmam-ı Zaman Duası'yla başlayan programda şiir, makale, komedi, hediyeli soru, projeksiyon gösterimi gibi birçok başarılı çalışma sergilendi.

Seyircilerin pür dikkat dinlediği programda günün anlam ve Önemini belirten, birlik ve beraberlik mesajı veren konuşmalar yapıldı. Programa yakın semtlerden de katılım fazlaydı. Programı çok başarılı bulduklarını söyleyen misafirler, Zehra Ana Gençlik Komitesi'ne teşekkür ederek başarılar dilediler.

Konuklar Zeynebiye Marşı klibini izlerken bir yandan da ikram edilen hamur işlerinin tadına baktılar. Kendilerini bu güzel programa davet ettikleri için Zehra Ana Derneği'ne şükranlarını dile getirdiler.
 
Zeynebiye Genç Kızlarının oluşturduğu Zehra Ana Gençlik Komitesi, hazırlamış oldukları bu programa katılımın fazla olmasını düzenli çalışmalarına ve severek bu işi yapmalarına  bağlı olduğunu belirttiler.
 
Günden güne sayıları artan  ve daha başarılı işlere imza  atacak olan Zehra Ana Gençlik Komitesi'ne üye  olmak isteyenler Zehra Ana Derneği'ne başvurup üyelik formunu doldurabilirler.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.