Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kars Akyaka Belediye Başkanı Zeynebiye'de (Foto)

Kars'ın Akyaka ilçesinin Belediye Başkanı Turgut Turan Zeynebiye ziyaretinde Zeynebiye Camii İmamı Hamit Turan ile görüştü.  

12 Aralık 2009
Kars Akyaka Belediye Başkanı Zeynebiye'de (Foto)

Zeynebiye Derneği kütüphanesinde gerçekleşen görüşmede Kars'ın ve bölgenin durumu değerlendirildi. Görüşmede Akyaka Belediye Başkanı Turgut Turan şunları ifade etti:

"İstanbul'daki hemşerilerimizin büyük mesafeler aldıklarını sevinçle görmekteyiz. Şüphesiz ki bunda Selahattin Özgündüz hocanın payı büyüktür. Halkalı Zeynebiye'deki olumlu gelişmeler ülkemizdeki hemşerilerimizle birlikte bizleri memnun etmektedir." dedi.

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi projesi hakkında Zeynebiye Camii İmamı Hamit Turan'dan detaylı bilgi alan Turgut Turan "Bu muhteşem proje tamamlandığında ülkemiz ve bölge insanımız çok büyük bir kazanç elde etmiş olacaktır." dedi.

Hamit Turan ise, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin ülkemizin dört bir yanındaki insanlarımıza Akyaka'nın sınır köylerine dahi hizmet vereceğini vurguladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.