Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kumbara Kampanyası Devam Ediyor (Foto)

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatı için başlatılan "Bir Tuğla da Sen Koy" kampanyasında ikinci kumbara da aynı kişiden geldi. Bilal Şahintekin, kumbarasını Ş.Hamit Turan'a teslim etti. 

08 Aralık 2009
Kumbara Kampanyası Devam Ediyor (Foto)

Türkiyeli Caferilerin hayallerini süsleyen, Avrupa'nın en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını sürekli gündemde tutmak için başlatılan "Bir Tuğla da Sen Koy" kumbara kampanyasına ilgi büyüyor.

Kurban Bayramı'nda başlatılan kampanyanın ilk bin kumbarası tükenmek üzere. Geçen hafta kampanyanın ilk kumbarasını getiren Zeynebiye'nin genç esnaflarından Bilal Şahintekin, kısa süre içerisinde ikinci kumbarayı da doldurarak Zeynebiye Camii
İmamı Ş. Hamit Turan'a teslim etti. Zeynebiye esanaflarını kampanyaya duyarlılık göstermeye çağıran Şahintekin şunları söyledi: "Esnaflarımız halkımızla her an iç içe. Doğal olarak her esnafımız müşterilerine kampanyadan bahsederse bu iş daha kolay olur.
Kumbara kampanyası müşterilerimle benim aramda ortak iyilik alanı yarattı. Zeynebiye esnafı duyarlılığını artırırsa halkımızın da ilgisi ve motivasyonu artar."

Kumbarayı müşterileriyle birlikte dolduran Bilal Şahintekin'e Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan teşekkür ederek "Bu çabalar Allah katında karşılığını bulacaktır. Allah kabul etsin." dedi.

İkinci kumbarasını teslim edip üçüncü kumbarasını alan Şahintekin'in kumbarasından 122 TL 85 Krş çıktı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.