Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

MediZeyn Sağlık Seminerleri Başlıyor

Camiamızın alanında uzman doktorları, aylık seminerlerle daha sağlıklı bir toplum için çalışacak. İlk konu, gündemimizden düşmeyen domuz gribi. 

10 Kasım 2009
MediZeyn Sağlık Seminerleri Başlıyor

MediZeyn, toplumumuzda yetişen alanında uzman ve başarılı doktorlar ve sağlık personellerinin biraraya gelerek oluşturdukları gönüllüler hareketi. Yıllardır Aşura törenlerinde sağlık komitesi sorumluluğunu üstlenerek, Zehra Ana Derneği'nin sağlık taramalarını gerçekleştirerek sosyal sorumluluklarını ihmal etmeyen MediZeyn bundan sonra aylık seminerlerle camiamızda sağlıklı yaşam bilincini yükseltmeyi hedefliyor. İlk ayın konusu dünyada ve ülkemizde gündeme oturmuş olan domuz gribi.

15 Kasım Pazar günü, 12.30'da Zeynebiye Camii'nde düzenlenecek olan seminerde uzman doktorlarımız bize domuz gribi hakkında bilmemiz gerekenleri anlatacak. Bayanlara da sunumun yapılacağı seminerin sonunda merak edilen konularda sorulan sorulara doktorlarımız yanıt verecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.