Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

''Ortadoğu'da Asıl Tehlike İran Değil İsrail'in 700 Atom Silahı''

?İndependent? televizyonunun baş muhabiri, ABD Başkanı Obama?nın dünya güvenliğini tehdit ettiği bahanesiyle İran?ın kınanması dair açıklamasını reddederek: ?Dünyayı tehdit eden esas tehlike İsrail?in sahip olduğu 700 atom silahıdır? dedi. 

03 Ekim 2009
''Ortadoğu'da Asıl Tehlike İran Değil İsrail'in 700 Atom Silahı''

“İndependent” televizyonunun baş muhabiri ve “Siyonizm, Yahudilerin Gerçek Düşmanı” adlı kitabın yazarı “Allan Hart”, “Midelist Online” sitesinde yayınladığı bir yazısında “Obama, “İran, dünyadaki bütün ülkelerin uyması gereken kuralları ihlal ediyor” derken, uluslararası kanunların asıl İsrail tarafından ihlal edildiğini görmezden gelerek, İsrail’in cinayetlerini ört bas etmiş oluyor” diye kaydetti.

BBC’nin eski Ortadoğu Yorumcusu Hart daha sonra, Obama’nın bu ifadeyi kullanırken, uluslararası kanun ihlalcisi olarak İran yerine İsrail adını kullanması gerektiğinin altını çizerken “Bu durum, ABD İsrail’i destekledikçe değil Ortadoğu’da, dünyada da barış ve huzur ortamı sağlanamayacağı gerçeğini ortaya çıkarmaktadır” diye ilave etti.

Allan Hart yazısının devamında, İran’ın Uluslararası Atom Enerji Ajansı(UAEA) denetleyicilerinin bu ülkenin nükleer tesislerini denetlemelerine müsaade etme girişimini dikkate alarak Tahran’ın kendi nükleer teknolojisi konusunda dürüst davrandığına değinerek önceden bildirmeden ilk nükleer bombayı üreten Siyonist İsrail’i, uluslararası topluluğu aldatan en büyük sahtekâr olarak tanıttı
 
FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.