Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Muhammed Bakır Nasıri Zeynebiye'de (Foto/Haber)

Irak ulemasından Ayetullah Muhammed Bakır Nasıri Zeynebiye'yi ziyaret etti. 

23 Temmuz 2009
Ayetullah Muhammed Bakır Nasıri Zeynebiye'de (Foto/Haber)

Halkalı Zeynebiye Camii'ne ziyarette bulunan Ayetullah Nasıri Zeynebiye Kütüphanesi'nde ağırlandı. Burada Zeynebiye'nin faaliyetleri hakkında bilgi alan Ayetullah Nasıri, daha öncede Zeynebiye'nin faaliyetlerinden haberdar olduğunu ve yakından görmek için bir ziyarette bulunduğunu söyledi. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ile görüşüp tanışma arzusunda olduğunu belirten Ayetullah Nasıri değerli liderimize selamının iletilmesini istedi.

Ziyaret sırasında Zeynebiye Camii imamı Ş.Hamit Turan, Ayetullah Nasıri'ye çalışmaları devam eden Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi hakkında bilgi vererek 9 Ağustos Pazar günü yapılacak temel atma töreninin davetiyesini takdim etti.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte Ayetullah Nasıri beraberindeki heyetle birlikte Zeynebiye Camii'ne geçti. Burada bir konuşma yapan Ayetullah Nasıri, "Allah'ın ipine sımsıkı sarılın, dağılmayın. Yakında büyük bir inanç merkezinin temelini atacaksınız.Bu merkezi inşallah en kısa sürede tamamlarsınız. Zeynebiye'yi birdaha ziyaret ettiğimde sizleri o büyük merkezde görmek isterim." dedi.

Irak'taki gelişmeleride değerlediren Ayetullah Nasıri, kendisi hakkında idam hükmü veren diktatör Saddam'ın ABD tarafından değil, Irak halkı tarafından devrildiğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.