Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

''Müslümanlar Doğu ve Batı Cinayetlerine Tepki Göstermelidir''

Büyük taklid merciilerden Ayetullah Nuri Hemedani, Müslümanları'n bir Müslüman'ın şeytani kültür ve düşünceden ötürü zulme maruz kaldığında buna duyarsız kalmaması gerektiğini vurguladı. 

13 Temmuz 2009
''Müslümanlar Doğu ve Batı Cinayetlerine Tepki Göstermelidir''

Son günlerde Almanya’da Müslüman bir kadının sırf tesettürlü olduğu için katledilmesinin ardından bundan daha kötü ve şiddetli bir olayın Çin’de meydana gelmesine tepki gösteren, İslam aleminin büyük alimi Ayetullah Nuri Hemedani konu ile ilgili yayınladığı bildiride:
Çin’in Sing Kiyang eyaletinde bir avuç komünistin Müslümanlara karşı büyük zulüm ve cinayet işlediğini kaydetti.

Ayetullah Nuri Hemedani her Müslümanın, şeytani kültür ve düşünceden ötürü zulme maruz kaldığı zaman ister doğudan ister batıdan, bu tür zulümlere karşı duyarsız kalmaması gerektiğini ifade etti.

Ayetullah Nuri Hemedani ayrıca İran İslam Cumhuriyeti yönetiminden de bu olaya karşı susmamasını ve gereken tepkiyi vermesini istedi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.