Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

''Obama Değişmedi, Bush Siyasetlerini Uyguluyor''

Hizbullah genel sekreter yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Amerikan başkanı Barack Obama'nın, önceki başkan Bush'un siyasetlerini sürdürdüğünü söyledi. 

11 Temmuz 2009
''Obama Değişmedi, Bush Siyasetlerini Uyguluyor''

Amerikan siyasetlerinin Lübnanlılar için bir değişiklik gösterilmediğini hatırlatan Şeyh Naim Kasım, Amerikan başkanı Barack Obama, değişim söylemlerinden ziyade, bu değişimi hayata geçirecek uygulamalar yapması gerekirken, kendinden önceki başkan Bush'un siyasetlerini aynı şekilde sürdürmektedir. Bu yüzden, Barack Obama'nın değişim söylemleri karşısında daha uyanık olmak gerekir diye konuştu.

Hizbullah genel sekreteri yardımcısı Şeyh Naim Kasım açıklamasında, Amerika'nın, İsrail adında Yahudi bir devlet tanımlamasının, 1948'de Filistinlilerin ihraç edildiği topraklarda, Filistinlilerin esir olarak yaşadığı bir devlet şeklinde kendini göstermektedir diye konuştu.

irib

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.