Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zambiya?da Ayetullah Behçet İçin Anma Merasimi Düzenlenecek

Ayetullah Behçet?in vefatı dolayısıyla Zambiya?nın Luzaka kentindeki İmam Rıza Camii'nde 21 Mayıs'ta (bugün) bir anma merasimi düzenlenecek. 

21 Mayıs 2009
Zambiya?da Ayetullah Behçet İçin Anma Merasimi Düzenlenecek

Zambiya’da düzenlenecek bu anma merasimine Lübnan, Hindistan, Pakistan ve İran olmak üzere çeşitli ülkelerden Şialar katılacak. Bu merasime ayrıca Zambiya Müftüsü “Şeyh Esedullah Muvalih” ile Ehlisünnet İslam merkezleri başkanları da katılacak.

Zambiya’daki İran kültür ataşesi “Muhammed Esedi Muvahhid” Caferi fıkhının yeri, Şia fıkhının gelişimi ve içtihadın İslam’daki yeri hakkında bir konuşma yapacak.

Aynı şekilde Ayetullah Behçet’in vefatı dolayısıyla bu cuma Ketuba bölgesi “En Nebi Camii” ve Luyinkastun İmam Rıza Camii'nde bir anma merasimi düzenlenecek.

İKNA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.