Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Iğdır? da Hassas Seçim

Türkiye?deki Caferilerin çoğunlukta oldukları merkezlerin başında gelen Iğdır?da oyunları bozmak için birlik şart.  

22 Mart 2009
Iğdır? da Hassas Seçim

Iğdır’ın demografik yapısını değiştirerek İsrail hilâli oluşturmak isteyen dahili ve harici unsurların işine yarayan bölünmüşlüğe son verme çalışmaları sürüyor.  Değerli liderimizin Aşura konuşmasında da belirttiği gibi, sonucu ülkemiz ve bölgemiz için felaket olacak bu meş’um plana katkı sağlayanlar bunun vebalinin altından dünyada da uhrada da kalkamayacaklardır. Ülkemiz için stratejik ehemmiyete haiz bu meselede kimse mezhep, tarikat ve parti kaygısıyla hareket etmemelidir.

Bölünmüşlüğe son vermek ve acı tecrübeyi bir daha yaşamamak adına, Iğdır’daki seçimlerde Caferilerin birlikte hareket etmesini sağlamak amacıyla kurulan Zeynebiye Iğdır Heyeti, Iğdır’da temaslarda bulunarak milli birliğimize zarar verecek sonuçlar oluşmaması için önlemler almaya gayret edecek.

Zeynebiye.com

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.