Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hizbullah, İngiltere İle Görüşmeyi Reddetti!

Lübnan Hizbullah hareketi, İngilizlerin bu hareketle görüşmeye hazır olduğunu ilan etmesinin doğru bir adım olduğunu, ancak bu görüşmelerin aleni olarak gerçekleşmesi gerektiğini açıkladı. 

08 Mart 2009
Hizbullah, İngiltere İle Görüşmeyi Reddetti!

Lübnan Hizbullah hareketinden İbrahim El-Musevi konu ile ilgili yaptığı açıklamada İngilizlerin Hizbullah hareketi ile görüşmeye hazır olduğunu açıklamasının doğru yolda atılan bir adım olduğunu ve İngilizlerin bu kararı nasıl hayata geçireceklerini beklediklerini belirtti.

Öte yandan Hizbullah hareketi siyasi konseyi başkan yardımcısı Muhmud Kamati de bunun yeni bir konu olmadığını, İngilizlerin bir yıldan beri bu taleplerini gündeme getirdiklerini, fakat bu görüşmelerin gizli olmasını istediklerini, ancak Hizbullah hareketinin bu isteğe olumlu cevap vermediğini, çünkü geçmişte Hizbullah hareketini terör örgütleri listesine alan bir devletin bu hareketle gizli görüşmesinin doğru olmadığını, görüşmelerin aleni olması gerektiğini ifade etti.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.