Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail Medyasında Şehid Abbas Musevi Suikastıyla İlgili İfşaatlar

Katil İsrail medyası, 17 yıl önce suikasta uğrayarak hayatını kaybeden Lübnan Hizbullah Hareketi eski Başkanı Abbas Musevi?nin terör hadisesiyle ilgili yeni boyutları ifşa ettiler. 

17 Şubat 2009
İsrail Medyasında Şehid Abbas Musevi Suikastıyla İlgili İfşaatlar

Siyonist İsrail medyası bu hadiseyle ilgili olarak, katil İsrail savaş Bakanı Ehud Barak’ın, Lübnan Hizbullah Hareketi’ne ağır bir darbe indirmek gayesiyle, Hareketin lideri konumunda olan Abbas Musevi’ye karşı suikast düzenlenmesi planını şahsen hazırladığını bildirdi. 

Bu konuda verilen habere göre, Siyonist yorumculardan “Amenon Şahak” bu hususta, “Abbas Musevi’nin ortadan kaldırılmasıyla Lübnan Hizbullah’nın çökeceği bekleniyordu” şeklinde konuştu. 

Ayrıca, gayrı meşru İsrail’in eski Başbakanı İzak Rabin’in eski Büro Başkanı Eitan Haber de, katil İsrail Askeri İstihbarat Teşkilatı “Aman”ın eski Başkanı Evri Sagi’nin Abbas Musevi’nin teröre kurban gitmesi olayından sonra, Hizbullah’ın da karşılık vermesi üzerine, “Hizbullah’ın bu şekilde karşılık vereceğini önceden tahmin edebilseydik, Abbas Musevi’yi vurmazdık” ifadesini kullandığını ileri sürdü.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.