Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İsrail 2 Milyon Müslüman Çocuğu Kaçırmış!!!

Mısır Boşanma Çocuklarını Koruma Cemiyeti, İsrailli Mafyanın Arap ülkelerden 2 milyon çocuk kaçırarak, onları Yahudi dinini kabul etmeye zorladıklarını ortaya çıkardı. 

01 Şubat 2009
İsrail 2 Milyon Müslüman Çocuğu Kaçırmış!!!

FHA- Muhabirimizin “El-Mısryun” haber sitesine dayanarak bildirdiğine göre, bu ticaretten yıllık olarak elde edilen gelir oranı, 9 buçuk milyar doları bulmakta. 

Mısır Boşanma Çocuklarını Koruma Cemiyeti’nin konuyla ilgili verdiği rapora göre, bu kirli ticarette birçok şirket ve kurum rol oynamakta. Bunlar, Arap ülkelerden onlarca Müslüman çocuğu kaçırarak, çocukları olmayan İsrailli ailelere satıyorlar. Bu arada, korsan İsrail Çocuk Koruma Fonu, işgalci İsrail’de nüfus arttırma projesinin hedeflerine ulaşabilmesi doğrultusunda, böyle bir ticareti desteklemekte ve işgal altındaki topraklara ulaştırılan çocukları, din değiştirip, Yahudi dinini kabul etmeye mecbur etmekte. 

Çocuk kaçırma Mafyasının başında, İsrailli bir kadın avukatın bulunduğu, bu kadının bu iş için birçok Mafyayı kendine cezp edebildiği ve böylece kendi işini geliştirip, genişletebildiğinin altını çizen söz konusu rapor ayrıca, bu çocukların, çeşitli vücut ve cinsel tacizle maruz kaldığını bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.