Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mescid-i Aksa'da Cuma Çıkışı Cop!

İsrail'in Gazze'de uyguladığı vahşet Mescid-i Aksa'ya sıçradı. Cuma namazı çıkışında İsrail'i protesto eden Filistinliler askerler tarafından feci şekilde dövüldü 

16 Ocak 2009
Mescid-i Aksa'da Cuma Çıkışı Cop!

İsrail vahşeti kutsal mekan tanımıyor. Kudüs'teki Mescid-i Aksa'da cuma namazı çıkışında çıkan olaylarda İsrail askerleri çoluk çocuk demeden önüne geleni copladı.

CNN Türk'e telefonla bağlanan Kanal D muhabiri Benan Kepsutlu önünde 15-16 yaşlarında bir çocuğun İsrail askerleri tarafından feci şekilde dövüldüğünü aktardı...

Olayları görüntüleyen Kanal D kameramanı da coplandı...

Gazze'de terör estiren İsrail polisi ve askerlerinin son hedefi Kanal D Haber Muhabiri Benan Kepsutlu ve kameraman Mehmet Çakırlar oldu.

Kudüs'te Cuma namazı sonrası Filistinliler ile İsrailler arasında gerginlik yaşandı. Çocuk yaşlı demeden Filistinlilere coplarıyla müdahale eden İsrail polisi bölgede bulunun Kanal D ekine de saldırdı.

CNNTURK canlı yayınına telefonla bağlanan Kanal D Haber muhabiri Benan Kepsutlu bölgede yaşanan gelişmeleri aktardığı sırada İsrail polisi kameraman  Mehmet Çakırlar'a saldırdı. Daha güvenli bir bölgeye geçmek için olay yerinden uzaklaşmaya çalışan ekibimize izin vermeyen İsrail polisi ekibimize şiddet uyguladı, Kanal D kamerası hasar gördü.

Benan Kepsutlu, Mehmet Çakırlar'ın saldırıya uğraması üzerine telefon bağlantısını feryatlar eşliğinde sonlandırmak zorunda kaldı.

(Kanal d haber - Haber7)

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.