Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistin Yandı, Ben Yanmışım Çok mu?

İsrail'in Gazze saldırısını protesto eden 62 yaşındaki bir vatandaş, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi. 

14 Ocak 2009
Filistin Yandı, Ben Yanmışım Çok mu?

 

Dün, öğle saatlerinde Taksim Meydanı'na gelen 62 yaşındaki Cemal Ulusan, İsrail'in Gazze'ye saldırısını protesto etmek için kendini yaktı. Ulusan, meydanda görevli polislerin alevleri söndürmesinin ardından polis aracıyla hastaneye kaldırıldı.

Gümüşhane'den İstanbul'a gelen 62 yaşındaki İbrahim Ulusan, saat 14.30 sıralarında Taksim Meydanı'na geldi. Üzerine İsrail'in Filistin'e saldırısını protesto eden dövizler asan Ulusan, üzerine benzin döküp kendini ateşe verdi.

Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale ederken yoldan geçen bir belediye otobüsünden yangın söndürme tüpünü alan polis de Ulusan'ın üzerindeki alevleri söndürdü.

Elinde, yüzünde ve dizlerinde yanıklar oluşan Ulusan polis aracıyla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ulucan, polis aracına bindirilirken, "Filistin yandı, ben yanmışım çok mu?"diye bağırdı.

Hastanede tedavisi süren Ulusan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.