Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kassam Tel Aviv'in Yakınlarındaki Askeri Üssü de Vurdu

Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada Tel Aviv'in 27 km yakınlarında bulunan Tel Nof'da askeri bir üssün vurulduğunu açıkladı. 

10 Ocak 2009
Kassam Tel Aviv'in Yakınlarındaki Askeri Üssü de Vurdu

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları tarafından yapılan açıklamada Tel Aviv'in 27 km yakınlarında bulunan Tel Nof'da askeri bir üssün vurulduğunu açıkladı.

Uzun menzilli Kassam füzelerine hedef olan üssün büyük bir hava üssü olduğu açıklandı.

Bu üssün nüklüer silahların saklandığı bir üs olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Tel Nof, Siyonist rejimin üç ana üssünden biri.

Vurulan hava üssünün İsrali rejiminin savşa uçağı ve helikopter ve özel askeri birliklerin konuşlandığı üs olduğu da belirtildi.

Vurulan hava üssününü Tel Aviv'e olan yakınlığı, Hamas'ın vurucu kapasitesinin ne kadar ileri bir seviyeye ulaştığının göstergesi durumunda.

İsrail askeri güçleri, tüm hava ve kara bombardımanlarına rağmen Filistinli mücühidlerin siyonistlerin merkezi bölgelerini ve askeri üslerini füzelerle vurmaya devam etmesi İsrailliler arasında büyük bir paniğe yol açtı.

isra haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.