Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Cami Yakan Eller Yarın da Cemevi Yakar !

Değerli Liderimiz Selahattin Özgündüz, cami yakan ellerin yarın da cemevi yakararak Türk milletini birbirine düşürebileceğini söyledi. 

25 Aralık 2008
<STRONG>Cami Yakan Eller Yarın da Cemevi Yakar !</STRONG>

Özgündüz, provokasyon ve mezhep çatışması endişesi taşıdığını söyledi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kendilerine ait 300 cami için yanlış hesapları olduğunu savunan Özgündüz, ''Diyanette, enteresandır sanki bunlara hizmet edercesine durup dururken sorumsuz davranıyor. Birlik beraberliği herkesten çok koruyan ve hiçbir zaman ülkede fitne unsuru olmayan Azeri Caferi vatandaşları tahrik etmek için adeta fırsat kolluyor.'' dedi

Değerli liderimiz, Halkalı Zeynebiye Camii'ndeki konuşmasında cami yakma olaylarında Şii ve Sünni vatandaşları uyanık ve metin olmaları yönünde uyarıp, düşmanın ekmeğine yağ sürecek, değirmenine su taşıyacak davranışlarla, fevri hareketlerden uzak durmak gerektiğine dikkat çekti. Bugün cami yakan ellerin yarın cemevi yakacabileceğini söyleyen Özgündüz, provokasyon ve mezhep çatışması endişesi taşıdığını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.