Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de "Filistin Mitingi" Gerçekleştirildi

Gazze’de yaşanan gelişmeler üzerine Filistin halkına destek vermek ve İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları protesto etmek için, Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu’nun (ZHGM) çağrısıyla, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nde geniş kapsamlı bir miting düzenlendi. 

10 Kasım 2023
Zeynebiye'de "Filistin Mitingi" Gerçekleştirildi

Mitinge, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, Zeynebiye Camii Derneği Başkanı Ali Şahintekin, CABİR Başkanı Ali Salmanlı, CAFERİDER Başkanı Hasan Babur, ZHGM Başkanı İbrahim Güneş, CABİR alimleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri miting de yer aldı.

Miting Zeynebiye Camii İmamı Ehed Talan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu (ZHGM) yönetim kurulu üyelerinden İsmail Koç bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Basın bildirisinin ardından miting son buldu.

Katılımcılar "Kahrolsun Amerika" ve "Kahrolsun İsrail" yazılı dövizler ve Türkiye-Filistin bayrakları taşıdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.