Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: “Bizler Bu Ülkenin Genel Kurul Üyeleriyiz”

23 Aralık Cuma günü Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündeme ilişkin konulara değindi. 

23 Aralık 2022
Özgündüz: “Bizler Bu Ülkenin Genel Kurul Üyeleriyiz”

Özgündüz Cuma Hutbesi’nde; “Bizler bu ülkenin genel kurul üyeleriyiz. Hiç kimse o koltuğu dede mülkü olarak sahiplenmesin. Sizleri bu millet tayin edecek. Mızıkçılık yapmak yok. Git dediğimiz zaman gideceksiniz. Kim bir oy fazla alırsa o koltuğa oturup, ona verdiğimiz yetkiler çerçevesinde görevini yapacak. Fazlası da, eksiği de yok. Siyasiler olarak ülkemizi de, milletimizi de germeyin. Akıllı başlı bir seçim yapmalısınız. Eğer bu milleti birbirine düşman edip, iç savaşa doğru götürürseniz, o zaman inancınızda, ahlakınızda, kanınızda veya inancınızda bir sıkıntı vardır. Kendinizi bir gözden geçirin. Nezih bir seçim yapın, alnınızdan öpeyim.

Hakkı yenilenlerin hakkını geri verin. Seçim rüşveti olarak değil, zamanında verin. Bizim hakkımızı yiyorsunuz. Bizler hakkımızı helal etmiyoruz. Din hizmetlerine ayırdığınız bütçeden bizim hakkımıza düşen payımızı geri verin. Bizden aldıklarınız bize hizmet olarak dönmelidir. Şayet dönmüyorsa onu iade edin.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.