Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Sert Tepki!

Zehra Oya Buldu'ya ait 23 yaşında olduğu belirtilen Zeynep isimli köpeğin 'hayattaki en yaşlı köpek' unvanı alması için Guinness Rekorlar Kitabı'na başvurulmasına, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’den sert sözlerle tepki geldi. 

28 Aralık 2022
Özgündüz’den Sert Tepki!

Özgündüz yayımladığı mesajında; “Show TV’nin bu sabah ki programını şaşkınlık, öfke ve hayretler içinde izledim. Zehra Oya Buldu adındaki yaşlı bir kadın, kendi zatı gibi yaşlı bir köpeğine Zeynep adını vermiş. Yaşayan en yaşlı köpek olması hasebiyle, Guinness rekorlar kitabına müracaat edecekmiş.

Bunu da hiç bir anormallik yokmuş gibi medya haber yapmaktadır. Bu isim, muazzez İslam Peygamberimiz Hz. Muhammed’in  (s.a.v) kızına ve en sevdiği torununa koymuş olduğu bir isimdir.  İhtiyar bir koca karı olmasaydı hak ettiği bir kaç kelime söylerdim ama terbiyem izin vermiyor. Köpeğine takacak başka isim bulamadın mı be kadın!?  Hz. Muhammed (s.a.v) ve onun 2 milyar ümmetinden utanmıyor musun? Bu densizliği kınıyor ve derhal köpeğine başka isim takmasını ısrarla talep ediyorum. Bu talebimizin, necip milletimizin de kahır çoğunluğunun talebi olduğunu düşünüyorum.” dedi.

28.12.2022
Selahattin ÖZGÜNDÜZ
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.