Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz: “Gerginlik Yaratılmamalıdır”

16 Aralık Cuma günü Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, gündeme ilişkin konulara değindi. 

16 Aralık 2022
Özgündüz: “Gerginlik Yaratılmamalıdır”

Özgündüz Cuma Hutbesi'nde; “Hükümetimizin Suriye’de attığı son adımı çok doğru buluyorum. Türkiye, Rusya ve Suriye olarak üçlü bir adım atmaları en doğru olanıdır. Ben de baştan beri bunu söylüyordum. Bu atılacak olan adımların riski az, getirisi bol olur. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Sadece İsrail hilali ile kuşatılmak istenmiyoruz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen yargı kararı bizi de derinden üzmüştür. Bu üzüntü İmamoğlu’nun partisinden dolayı değil tabii ki, aynı durum Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da yapıldığında biz aynı rahatsızlığı hissetmiştik. Bu karar vicdan-ı ammeyi yansıtmayan bir karardır. Bu mesele bir parti meselesi değildir. Biz hiçbir partiden yana değiliz. Hangi parti bize ne kadar yakın ise biz de o partiye o kadar yakınız. Bu süreçte gerginlik yaratılmadan, demokratik kurallar çerçevesinde hareket edilmelidir. Milletimizin, vatanımızın ve birliğimizin hayrına olan budur.” dedi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.