Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Erdem’e Destek

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Kars’ın önde gelen âlimlerinden Seyyid Ahmet Erdem’e yapılan saldırıyı şiddetle kınadı. 

18 Şubat 2022
Özgündüz’den Erdem’e Destek

Özgündüz mesajında;

“Bismillahi Teâlâ

Serhat ilimiz Kars'ta o bölgenin ve cümle camiamızın kıymetlisi, çok değerli âlimimiz, Hüccet'ül İslam H. Seyyid Ahmet Erdem hocamıza dün küstahça ve kalleşçe çirkin bir saldırı yapıldığını bu akşam büyük bir teessür ve teessüfle öğrenmiş bulunmaktayım.

Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. Bu küstahça saldırının o değerli âlim seyyidimizin şahsında, özelde gayretkeş Kars halkının birlik ve beraberliğine, genelde tüm camiamızın pak vicdanına ve mukaddes maneviyatına yapılmış olduğunun bilinmesini isterim.

Bir değerli kanaat önderine bu haince saldırıyı yapanların aynı gün salıverilmelerini anlayabilmiş değilim. Gayretkeş Kars’ın ileri gelenlerinin ve Sn. Kars valisinin kendi üzerlerine düşeni yapacaklarından emin olmakla birlikte, değerli emniyet ve yargı mensuplarının da bu örgütlü, hain ve planlı saldırıyı sıradan bir sokak kavgası gibi değil, vicdan-ı ammeye yapılmış halkımızın huzur ve güvenini hedef alan ve ülkemizde geniş bir çevreye yayılma potansiyeli taşıyan ve ucu bir yerlere hatta dışarılara uzanan sindirme ve susturmayı amaçlayan planlı ve örgütlü bir saldırı olma ihtimali yüksek bir saldırı olduğunu göz önünde bulundurmalarını ve bu çerçevede bu hain saldırıyı değerlendirmelerini beklemekteyiz.

Camiamız bu menfur, melun örgütlü saldırının önünde arkasında kimler varsa açığa çıkarılıp, vicdan-ı ammeyi teskin ve tatmin edecek cezaya çarptırılmalarını sabırsızlıkla beklemektedir. Biz de milyonlarca sevip sayanıyla birlikte çok değerli âlim seyyidimiz Hüccet'ül İslam H. Seyyid Ahmet Erdem hocamızın yanındayız.

İlgili makamlarla birlikte kamuoyuna saygılarımla arz ederim.” dedi.

18/02/2022

Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.